Voor Werknemers

Ben jij een creatieve denker en doener? Dan is Dors Werk & Leertrajecten op zoek naar jou.

Werken binnen de elektrotechniek is dynamisch en veelzijdig. Iedere dag en ieder project biedt weer een nieuwe uitdaging. De ontwikkelingen gaan snel, niet alleen in de technologie, maar ook in de wereld om ons heen. Het is belangrijk om bij te blijven.

Dynamisch

Veranderend werkveld

Veelzijdig

Unieke uitdagingen

Uitdagend

Bijdragen aan energietransitie

Dynamisch

Veranderend werkveld

Veelzijdig

Unieke uitdagingen

Uitdagend

Bijdragen aan energietransitie

Technologische ontwikkelingen

In 2050 moet heel Nederland overgeschakeld zijn op duurzaam opgewekte energie. Verwarmingsketels moeten dan vervangen zijn door (hybride) warmtepompen en veel huishoudens zullen hun eigen energie opwekken. Het bestaande netwerk heeft nog lang niet de capaciteit om al die groene energie te transporteren en te distribueren. 

Daarom hebben we meer goed opgeleid elektrotechnisch personeel nodig. Werkvoorbereiders of engineers, projectleiders of monteurs met een frisse blik, die houden van een uitdaging. Die een bijdrage willen leveren aan de duurzame toekomst van Nederland. Die de bestaande situatie vanuit een ander perspectief durven en kunnen bekijken. En out of the box denken. 

 

Inclusiviteit en diversiteit

Ben jij geïnteresseerd in techniek? Wil jij binnen je vakgebied bijdragen aan de energietransitie? Ben jij een creatieve denker of juist een doener? Dan nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen. Dors Werk & Leertrajecten is een inclusieve organisatie, diversiteit is een van onze kernwaarden. We staan altijd open voor een gesprek, zeker met groepen die op dit moment nog ondervertegenwoordigd zijn in de techniek, zoals vrouwen en statushouders.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Klik hieronder om naar de contactpagina te gaan. Stuur ons een bericht, dan plannen we een afspraak. Bij Dors Werk & Leertrajecten vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Tijdens een kennismakingsgesprek drinken we een kop koffie. Zo weten we allebei snel wat we aan elkaar hebben. Je cv is niet allesbepalend, maar het is wel handig om het mee te sturen, dan nemen we dat als startpunt. Tot snel!